CCA inaugura l’Espai Solidari

CCA inaugura l’Espai Solidari i entrega a l’EENSM els primers 1.000 euros de recaptació per la venda dels articles dels tallers Xeridell

Centre Comercial Andorrà (CCA) ha inaugurat l’Espai Solidari, una secció on es comercialitzen articles creats especialment per diferents finalitats socials, i on la recaptació es destinarà íntegrament a projectes solidaris i d’integració de persones en risc d’exclusió social.

El més destacat de l’espai són els articles fabricats als tallers ocupacionals Xeridell, de l’EENSM. La realització manual d’aquests articles representa una tasca llarga i minuciosa, i això fa que tinguin un encant únic i especial. Com a exemple d’aquestes realitzacions, els Happy Toys, uns ninos artesanals cosits a mà i de disseny exclusiu.

Durant l’any es podran trobar les novetats que els tallers preparen amb motiu de Sant Jordi, Nadal i altres dates especials.

El dia 24 de febrer de 2016, es va realitzar l’entrega d’un xec de 1.000 euros a favor de l’EENSM, corresponents a la recaptació del període de Nadal. A l’acte, hi van participar la Sra. Pilar Díez, presidenta de la Junta Rectora de l’EENSM, la Sra. Celine Mandicó, directora general de l’EENSM, i el Sr. Bonifacio Pérez, director general del grup CCA.

El grup CCA, amb el Centre Comercial com a referent, referma així la seva aposta per la integració social a través de col.laboracions amb les principals entitats del Principat d’Andorra.

Així mateix, Xeridell ofereix un conjunt d’activitats laborals, ocupacionals i terapèutiques que tenen com a objectiu la millora integral dels usuaris i la seva participació en l’entorn.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.