Responsabilitat Social Corporativa

Centre Comercial Andorrà dona un xec de 1.653 euros a i&i Serveis

rsc-cca-xeridell
Una col·laboració amb una finalitat d’inclusió sociolaboral.

El Centre Comercial Andorrà (CCA) ha lliurat a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) un xec per valor de 1.653 euros, recaptats durant el 2021 corresponents a la venda dels productes de l’empresa d’inclusió sociolaboral de la fundació, i&i Serveis.

En el punt solidari del Centre Comercial Andorrà es venen tots els productes elaborats per persones amb discapacitat contractades per i&i Serveis. Es tracta de productes artesanals, fets a mà, amb un valor social afegit.

L’acte de lliurament ha comptat amb la presència de la directora d’i&i Serveis, Dolors Martínez, i la directora de Màrqueting de CCA, Montse Resina.

El CCA té l’espai del punt de venda solidari des del 2016, quan va iniciar la col·laboració amb i&i Serveis. “Són ja sis anys que comptem amb aquesta col·laboració que ens permet tenir un aparador cèntric en el Centre Comercial Andorrà dels nostres productes. Això permet crear sinergies entre el sector privat amb una finalitat social que va a favor de la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat”, ha explicat Dolors Martínez.

Per la seva banda, Montse Resina ha manifestat: “És una satisfacció per al grup CCA donar suport al treball que duu a terme la Fundació. Tots tenim la responsabilitat d’ajudar totes aquestes entitats que duen a terme una tasca imprescindible a la nostra societat”.

Cloenda de la 9a edició del CVN

COL·laboració amb el Comú de La Massana

Tres joves han obtingut la titulació del Cos de Voluntaris per la Natura, que acredita els seus coneixements en gestió forestal, jardineria i ramaderia.

La ministra d’Educació, Esther Vilarrubla, la cònsol de la Massana, Olga Molné i el conseller de Medi Ambient del Comú de la Massana, Sergi Gueimonde, han estat els encarregats de lliurar els diplomes als joves, que han pogut seguir el curs amb força normalitat, seguint les mesures de prevenció del coronavirus.

La pràctica sobre el terreny té un gran pes en aquesta formació. Enguany els participants al curs han portat a terme treballs com ara un jardí sostenible o l’arranjament de camins amb la tècnica de la pedra seca.

El CVN va néixer al 2013 de la mà del Comú de la Massana, amb el suport del Govern d’Andorra i diversos col·laboradors. L’objectiu era donar una sortida professional als joves que havien quedat fora del circuit educatiu. Per això, fa cinc anys la formació es va integrar al programa Focus 16/20 de Foment de l’Ocupabilitat del Govern d’Andorra.

Aquest curs s’ha reorganitzat l’ensenyament professional, amb noves opcions per aquells joves que no han pogut obtenir el graduat escolar, amb les formacions professionals de manteniment d’habitatges i de consum, que s’imparteixen a la Massana.

En l’acte d’avui s’ha fet un agraïment especial als col·laboradors del CVN: Carisma, Bomosa, Creu Roja, Tot Natura, Centre Comercial Andorrà, Fundació Julià Reig i Caritas la Massana.

El Govern i el Comú de la Massana han manifestat la seva voluntat de continuar col·laborant, juntament amb les entitats i empreses, per millorar l’oferta educativa dels joves.

 

 

El Grup CCA ha sigut identificat amb el segell de certificació de protocol contra la Covid-19

foto-noticia-premsasegell-covid
Aquest certificat és el resultat del procés d’Auditoria portat a terme per Applus Certification, una de les empreses líders mundials en el sector de la certificació, que reconeix que el Grup CCA ha implantat amb èxit un pla integral de mesures organitzatives i de prevenció en seguretat higiènic-sanitari de la Covid-19, que és conforme als requisits del referencial d’higiene i control d’Applus Certification PHC Ed 1, qualificant tots els nostres centres com a espais segurs davant la Covid-19. Aquesta certificació posa en relleu el treball realitzat des del principi de la pandèmia per garantir la màxima protecció i seguretat dels clients dels supermercats i resta de negocis del Grup CCA així com dels seus treballadors.

CCA dóna 2.257,37 € a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana

cca-solidari-creuroja

Aquests diners han sigut donats amb motiu d’una acció solidària duta a terme pel Centre Comercial Andorrà (CCA) en el context de la celebració de la Constitució Andorrana.

El passat 14 de març, amb motiu del dia de la Constitució Andorrana, el Centre Comercial Andorrà (CCA) va dur a terme una campanya solidària conjuntament amb els seus clients, on es va destinar un percentatge de les compres dutes a terme aquell dia. Gràcies al compromís i a la solidaritat dels clients de CCA, va ser possible recaptar 2.257,37 €.

El xec ha sigut entregat per Montse Resina, directora de Màrqueting de Centre Comercial Andorrà a Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, que serà destinat a la botiga solidària d’aquesta institució.

El compromís que el grup CCA té amb la societat andorrana i especialment amb els col·lectius més vulnerables, en uns moments com els que estem vivint a causa de la COVID-19, ha motivat aquesta campanya solidària en suport a les persones que més estan patint avui en dia, i que la pandèmia ha agreujat.

Aquesta acció solidària entra dins el marc de la responsabilitat social corporativa del grup, que també inclou altres accions solidàries de col·laboració constant, en suport al país. Tal com diu Montse Resina “La nostra filosofia d’empresa ens porta a estar al costat de les persones que ho estan passant malament, que travessen situacions d’especial ificultat, a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, molt especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important d’ajuda social”.

Des dels inicis del grup Centre Comercial Andorrà, col.laborem amb les diferents entitats i organitzacions públiques i privades que donen serveis a la comunitat andorrana.

Entre d’altres, tenim acords de col.laboració amb:

Càritas​
Patronat Dames de Meritxell
A més, col.laborem activament amb la donació d’aliments a entitats com Càritas que fan recollida pels més necessitats.

A CCA concebem la Responsabilitat Social com a part de la nostra Estratègia de Gestió, tenint present els mes desfavorits de la nostra Societat.

Com a part d’aquesta política, CCA va lliurar durant el passat mes de gener un xec a Càritas per import de 2.300 €, i un altre xec pel mateix import al Patronat Dames de Meritxell.