Responsabilitat Social Corporativa

El Grup CCA ha sigut identificat amb el segell de certificació de protocol contra la Covid-19
foto-noticia-premsasegell-covid
Aquest certificat és el resultat del procés d’Auditoria portat a terme per Applus Certification, una de les empreses líders mundials en el sector de la certificació, que reconeix que el Grup CCA ha implantat amb èxit un pla integral de mesures organitzatives i de prevenció en seguretat higiènic-sanitari de la Covid-19, que és conforme als requisits del referencial d’higiene i control d’Applus Certification PHC Ed 1, qualificant tots els nostres centres com a espais segurs davant la Covid-19. Aquesta certificació posa en relleu el treball realitzat des del principi de la pandèmia per garantir la màxima protecció i seguretat dels clients dels supermercats i resta de negocis del Grup CCA així com dels seus treballadors.
CCA dóna 2.257,37 € a la botiga solidària de la Creu Roja Andorrana
cca-solidari-creuroja

Aquests diners han sigut donats amb motiu d’una acció solidària duta a terme pel Centre Comercial Andorrà (CCA) en el context de la celebració de la Constitució Andorrana.

El passat 14 de març, amb motiu del dia de la Constitució Andorrana, el Centre Comercial Andorrà (CCA) va dur a terme una campanya solidària conjuntament amb els seus clients, on es va destinar un percentatge de les compres dutes a terme aquell dia. Gràcies al compromís i a la solidaritat dels clients de CCA, va ser possible recaptar 2.257,37 €.

El xec ha sigut entregat per Montse Resina, directora de Màrqueting de Centre Comercial Andorrà a Jordi Fernández, director de la Creu Roja Andorrana, que serà destinat a la botiga solidària d’aquesta institució.

El compromís que el grup CCA té amb la societat andorrana i especialment amb els col·lectius més vulnerables, en uns moments com els que estem vivint a causa de la COVID-19, ha motivat aquesta campanya solidària en suport a les persones que més estan patint avui en dia, i que la pandèmia ha agreujat.

Aquesta acció solidària entra dins el marc de la responsabilitat social corporativa del grup, que també inclou altres accions solidàries de col·laboració constant, en suport al país. Tal com diu Montse Resina “La nostra filosofia d’empresa ens porta a estar al costat de les persones que ho estan passant malament, que travessen situacions d’especial ificultat, a través de la col·laboració amb diferents entitats del país, molt especialment amb la Creu Roja Andorrana, que està fent una tasca molt important d’ajuda social”.

Des dels inicis del grup Centre Comercial Andorrà, col.laborem amb les diferents entitats i organitzacions públiques i privades que donen serveis a la comunitat andorrana.

Entre d’altres, tenim acords de col.laboració amb:

Càritas​
Patronat Dames de Meritxell
A més, col.laborem activament amb la donació d’aliments a entitats com Càritas que fan recollida pels més necessitats.

A CCA concebem la Responsabilitat Social com a part de la nostra Estratègia de Gestió, tenint present els mes desfavorits de la nostra Societat.

Com a part d’aquesta política, CCA va lliurar durant el passat mes de gener un xec a Càritas per import de 2.300 €, i un altre xec pel mateix import al Patronat Dames de Meritxell.