Fidelia és el programa de fidelització de clients del Grup CCA gestionat per CENTRE COMERCIAL ANDORRÀ, S.A.

Les empreses que apareixen en la pàgina de botigues, bé per formar part del nostre grup empresarial o per tenir punt de venda en el nostre centre comercial, formen part d’aquest programa.

Quan consents rebre comunicacions comercials i de màrqueting del Grup CCA, consents en què el gestor del programa es posi en contacte amb tu utilitzant els canals acordats amb l’objectiu de comunicar-te promocions, catàlegs o un altre tipus d’informació comercial en relació a productes i serveis d’una o més d’aquestes empreses, sense que elles mateixes puguin dirigir-se directament a tu.

 

*en totes les teves compres als supermercats SuperU a CCA i Uexpress a Encamp. Consulta condicions a: www.cca.ad/promo/app/

Targeta Fidelia

Gaudeix de les següents modalitats d’avantatges:

Crèdit

Targeta Fidelia

Com? Gaudeix de les següents modalitats d’avantatges:

Crèdit

Sol·licita’ns la teva targeta

FIDELIA DESCOMPTE

Utilitzarem aquestes dades exclusivament per atendre la teva sol·licitud. No compartim aquestes dades amb tercers, i en la nostra política de privacitat trobaràs informació addicional sobre aquest tractament, i sobre la manera d'exercir els teus drets d'accés, rectificació i supressió, entre altres. En prémer el botó "ENVIAR" declares haver llegit i acceptar els termes i condicions de l’avís legal.

Sol·licita’ns la teva

TARGETA FIDELIA
PAGAMENT

Si encara no tens prou i vols beneficiar-te de les avantatges que t’ofereix la Targeta Fidelia Pagament ja la pots sol·licitar al nostre punt d’informació de CCA